Το Κέντρο

Diamond Clinic

Το κέντρο μας, στη μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει, πως έχει εργασθεί και τελικά έχει επιτύχει θεαματικά αποτελέσματα.

Ξεκινήσαμε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας γνωρίζοντας τις νέες τεχνικές και μεθόδους τόσο στην αισθητική προσώπου όσο και σώματος. Τις δουλέψαμε, τις εξελίξαμε, τις εφαρμόσαμε στη συνέχεια και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας.

Καθημερινά, χτίζουμε την εικόνα του κέντρου μας, το δικό μας «πρόσωπο» αφού αυτό θέλουμε να αντανακλάται στους φίλους – πελάτες μας.

Μεγάλη έμφαση δίνουμε στην Διαμαντοθεραπεία ως προς την φροντίδα του προσώπου.

Επίσης το κέντρο μας παρέχει εφαρμοσμένες και επιστημονικές τεχνικές με πρωτεργάτη τον πλαστικό χειρουργό και την αντίστοιχη ομάδα του κέντρου μας. 

Η φροντίδα δεν αφορά μόνο το πρόσωπο αλλά εστιάζεται και στο σώμα με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Κρυολιπόλυσης. Ιδιαίτερο σημείο αποτελεί η αποτρίχωση με Laser Alexandrite η οποία καθίσταται πια απαραίτητη, γίνεται ανώδυνα και είναι προσιτή προς όλους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το κέντρο μας εμπιστεύονται αθλητές, καθώς και άνθρωποι της μόδας. Οι μεν αθλητές μας υπενθυμίζουν ότι αθλητισμός σημαίνει υγεία και ομορφιά, στους δε ανθρώπους της μόδας αναδεικνύουμε ακόμη περισσότερο την ομορφιά και την λάμψη τους.

Το Νοέμβριο του 2016 παρευρεθήκαμε και συμμετείχαμε στη Διεθνή Έκθεση InterCharm στη Μόσχα όπου και πήραμε το Α’ Βραβείο στην Αισθητική Προσώπου.

Από το ταξίδι αυτό δεν επιστρέψαμε μόνο με το βραβείο αλλά με γνώσεις, νέες μεθόδους και εμπειρία ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε εσάς ό,τι καλύτερο.

Laser Alexandrite
Κοσμητική Ιατρική
Αισθητική Προσώπου & Σώματος

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Επώνυμοι που μας προτιμούν

17
Κούμα
3ος
όροφος

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Diamond Clinic είναι το νέο κέντρο Αισθητικής & Πλαστικής Χειρουργικής στη Λάρισα.